Alla inlägg den 3 maj 2008

Av D H - 3 maj 2008 14:50
Creeper

Hur naiv och ansvarslös kan ett lands försvarspolitik vara? Fråga svensken. Han vet. För regeringens försvarspolitik gör ständigt nya bottenstötningar.


Regeringen med ÖBs goda minne, eller ÖB med regeringens goda minne, beroende på hur man ser det, har beslutat om att hälften av landeds regementen är överflödiga. Det i en försvarsmakt med löjligt få värnpliktiga, ytterst ansträngd personalrekrytering och få bataljoner.


Nu har man tydligen valt att lägga ned utvecklingen av framtidens pansarstridsfordon så att svenska soldater kommer att helt stå utan modern skydd. Detta trots att regeringen uttalat att Sveriges militära engagemang utomlands skall öka. Vad kan man vänta sig från en regering där både finansministern och försvarsminister än vapenvägrare egentligen.


Framtidens stridsfordon - under utveckling



Varför offra ungdomen pga sin egen dumsnålhet?

Varför frästa omvärdlen med Sveriges militära svaghet?


Av D H - 3 maj 2008 14:34

Jag har kommit över en mycket intressant video om islam. Den tar upp många interessanta saker som de flesta inte är medvetna om. Jag håller verkligen med om en av filmens stora poänger: Kritik av islam är inget annat än kritik av en ideologi i mängden! Islam skall inte granskas mindre kritiskt bara för att det råkar vara en gammal religion.


Filmen har ett klipp med G.W Bush och han framstår precis lika inkompetent i det som den allmäna uppfattningen synes vara.


Filmen tycker jag håller skaplig kvalitet för att vara en amatörfilm. Jag håller inte med om allt han säger, men filmen är dock värd en titt:


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Bör Sverige ha ett försvar värt namnet för det egna territoriet?
 Ja
 Nej, endast fredsbevarande trupp utomlands
 Nej, inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards